LOGIN
  SEARCH
  

NEW ZEALAND CHARTS 
SEARCH 
BEST OF ALL TIME 
FORUM
AirCheck NZ Airplay Chart
Chart Beat 2021
RIP Compilations Chart
New Zealand Music Month 2021
NZ Number One Albums


 
HOMEFORUMCONTACT

SIGUR+R%F3S
0 fans
Become a fan


DISCOGRAPHY SIGUR RóS
Discography Singles

TitleLabelRelease
Ba Ba Ti Ki Di DoEMI12/07/2004
HoppípollaEMI09/12/2005
VarúðParlophone21/05/2012
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
VonSmekkleysa1997
Ágætis byrjunFatCat04/09/2000
()XL27/01/2003
Takk...EMI11/09/2005
Hvarf / HeimEMI02/11/2007
Með suð í eyrum við spilum endalaustEMI20/06/2008
InniKrunk04/11/2011
ValtariParlophone25/05/2012
KveikurXL14/06/2013
Ágætis byrjun - A Good BeginningKrunk05/07/2019
Variations In DarknessKrunk09/08/2019
22° Lunar HaloKrunk09/08/2019
Odin's Raven Magic (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)Krunk04/12/2020
Ba Ba Ti Ki Di Do EP//
 
Discography Albums - Box

TitleLabelRelease
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaustParlophone29/08/2014
 
Discography Albums - DVD

TitleLabelRelease
HeimaEMI02/11/2007
Valtari Film ExperimentParlophone15/02/2013
 
SIGUR RÓS IN NEW ZEALAND CHARTS
Albums

TitleEntryPeakweeks
Með suð í eyrum við spilum endalaust30/06/2008293
Valtari04/06/2012341
Kveikur24/06/2013341
SONGS BY SIGUR RÓS
Sort by: Title | Year
()
18 sekúndur fyrir sólarupprás
Ágætis byrjun
Alföður orkar (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
All Alright
Andvari
Ára bátur
Áss hinn hvíti (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Avalon
Ba ba
Bíum bíum bambaló
Bláþráður
Brennisteinn
Cold
Dagrenning (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Dauðalogn
Death Announcements And Funerals
Di do
Dögun
Duet
Dvergmál (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Ég anda
Ekki múkk
Festival
Fjögur píanó
Fljótavík
Flugufrelsarinn
Glósóli
Gobbledigook
Góðan daginn
Gong
Hafssól
Heysátan
Hjartað hamast (bamm bamm bamm)
Hljómalind
Hoppípolla
Hrafntinna
Hún Jörð
Hvert stefnir (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Í gær
Illgresi
Inní mér syngur vitleysingur
Intro [Ágætis byrjun]
Ísjaki
Kveikur
Leit að lífi
Lúppulagið
Með blóðnasir
Með suð í eyrum
Mílanó
Mistur
Myrkur
Njósnavélin
Ný batterí
Nyja lagid
Óveður
Olsen Olsen
Oogun
Prologus (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Rafstraumur
Rembihnútur
Rukrym
Sæglópur
Salka
Sé lest
Sigur Rós
Spár eða spakmál (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Starálfur
Stendur æva (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Stormur
Straumnes
Svefn-G-Englar
Svo Hljótt
Syndur Guðs (Opinberun frelsarans)
Takk...
The Rains Of Castamere
Ti ki
Track 7
Untitled #1 (Vaka)
Untitled #2 (Fyrsta)
Untitled #3 (Samskeyti)
Untitled #4 (Njósnavélin)
Untitled #5 (Álafoss)
Untitled #6 (E-Bow)
Untitled #7 (Dauðalagið)
Untitled #8 (Popplagið)
Valtari
Var
Varðeldur
Varúð
Veröld ný og óð
Við spilum endalaust
Viðrar vel til loftárása
Von
Where No One Goes
Yfirborð
ALBUMS BY SIGUR RÓS
()
22° Lunar Halo
Ágætis byrjun
Ágætis byrjun - A Good Beginning
Ba Ba Ti Ki Di Do EP
Hvarf / Heim
Inni
Kveikur
Með suð í eyrum við spilum endalaust
Odin's Raven Magic (Sigur Rós with Steindór Andersen, Hilmar Örn Hilmarsson and María Huld Markan Sigfúsdóttir)
Route One
Takk...
Valtari
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaust
Variations In Darkness
Von
DVDS BY SIGUR RÓS
Heima
Valtari Film Experiment
THE BEST RATED SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Festival185.33
Starálfur325.31
Untitled #6 (E-Bow)165.25
Untitled #3 (Samskeyti)135.23
Ára bátur185.22
Með suð í eyrum145.21
Untitled #8 (Popplagið)195.21
Mílanó165.19
Sæglópur315.16
Flugufrelsarinn135.15
THE MOST KNOWN SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Hoppípolla475.02
Untitled #1 (Vaka)335.06
Starálfur325.31
Gobbledigook324.5
Sæglópur315.16
Svefn-G-Englar315.1
Glósóli274.96
Inní mér syngur vitleysingur274.81
Viðrar vel til loftárása215
Untitled #8 (Popplagið)195.21


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 4.11 seconds